Mijn ontharing krijgen om te werken


Resultaat Bijzonder effectieve verzorging, tot 80% met een hoofdharen is permanent verwijderd Effectief, maar betreffende relatief omvangrijke kans op teruggroeien met haren Hoe permanent is ontharen d.m.v. laseren ofwel IPL?

Daar zijn meerdere technieken op een markt vanwege het definitief ontharen van een bikinilijn. Een vooruitstrevende Elos techniek kan zijn een manier waarbij laser of ipl-gemakkelijk is gecombineerd betreffende radiofrequentie.

Neen, we raden met daar minstens een halve dag mee te wachten tot de huid alweer rustig kan zijn. We prijzen met teneinde een Causaal Deodorant over Medex (voor het leverbaar) te kunnen gebruiken. Wanneer u deze 2 keer per week opbrengt, is dit afdoend vanwege de rest betreffende de week. Tevens uiteraard erg bruikbaar!!

SHR kenden we weet aangaande een Soprano ICE. Deze gepatenteerde techniek kan zijn tevens weer toegepast in de PLATINUM. De SHR techniek zorgt enerzijds voor een vrijwel pijnloze verzorging en anderzijds zorgt dit voor een veilige behandeling met uw huid.

Verder zijn er in Amerika uitgebreide klinische studies volbracht tot het IPL systeem wegens definitief ontharen. Ons apparatuur heeft naast de nodige CE keuringen tevens ons T.U dan ook.V. keuring !!

Een tatoeage mag het lijf verfraaien of een uiting zijn aangaande eeuwige trouw aan je geliefde. Doch hetgeen ingeval een zichtbare tatoeage ons carrière in een weg staat of het de eeuwige belangstelling ondertussen plaats heeft geschapen een andere man ofwel dame betreffende je fantaseren? Dan wordt de tatoeage een hinderlijk ‘litteken’ op je lijf daar waar je graag van af wilt.

De ontharingsapparaten zouden volgens de Richtlijn met de Vereniging voor Dermatologie en Venereologie louter mogen worden aangewend door ons huidtherapeut, ons dermatoloog ofwel ons bijzonder beleven schoonheidsspecialist tussen supervisie met ons arts.

Helaas worden daar veel ontharingsmethoden aangeprezen bij het mom van laserontharen. Dit grootste misverstand hierbij is het de zogenaamde lichtflitsmethode hetzelfde effect bezit indien een diode laser. Een lichtflitsmethode kan zijn wegens een lagere behandelkosten op dit 1e gezicht aantrekkelijk. Doch doordat er vele behandelingen vereist zijn en dit resultaat ook niet definitief kan zijn, is billijk, duurkoop. Het verschil tussen de diode laser en de lichtflits werkwijze zit hem met name in het zogenaamde frequentiebereik. Elke hoofdhaar kan zijn wederom anders.

We verrichten dat betreffende de relatief jonge IPL techniek. IPL staat vanwege Intense Pulsed Light. Via remedie betreffende duidelijk hoog-energetisch gepulseerd licht dat regelrecht op een huid is gericht gaat - vrijwel pijnloos - bijkans al die ongewenste lichaamsbeharing definitief verwijderd geraken. Permanent ontharen is dus ook nog heel eenvoudig, betrouwbaar betrouwbaar en bij het betaalbaar! Een IPL is dus een ideale oplossing wegens de verzorging betreffende overbeharing, ook bij mannen wanneer voor dames. Zeker als u hinder heeft van ontsierende haargroei in uw gelaat ofwel elders op de lijf, bijvoorbeeld bijvoorbeeld een oksels, bikinilijn, benen, rug en schouders (dit laatste met name voor heren) dan nodigen we u uit teneinde bovendien te lezen.

Naar aanleiding van een resultaten uit de vele en uitgebreide studies is die laser ook wel de “Goudkleurige Standaard” voor permanent ontharen genoemd. De LightSheer diode laser kan zijn dus een geschikte keuze voor optimale zekerheid en maximale effectiviteit.

Voor ons getinte huid kan zijn jammer genoeg nauwelijks eenduidig antwoord te melden. Maar er zijn enkele voorbeelden vertrouwd, daar waar dit uitkomst zeer bevredigend was. Mensen met een zeer donkere huid kunnen jammer genoeg niet worden behandeld. Het flitsen aangaande de intieme segmenten voor een heren is bijzonder pijnlijk en dus ook niet verstandig.

Raakt u een goede kandidaat voor laser ontharen? U dan ook bent over harte welkom een persoonlijk consult. Tijdens het informatieve gesprek adviseert onze expert u dan ook.

Na afloop met een kuur moet u dan ook alsnog ca. twee a 3 week wachten alvorens een huid bloot permanente laserontharing te stellen aan de zon. Volgt u dit raadgeving ook niet op vervolgens mag de huid reageren door genoeg heel wat pigment met te produceren, maar helaas meestal vlekkerig en zeker onooglijk. Verder is daar vervolgens een verhoogde kans op een zonne-allergie (jeukende rode bultjes).

Elke kliniek welke meer beloofd (of geen wetenschappelijk aangetoond laser cq geschoold medewerkers heeft), kan mogelijk moeite hebben de beloftes na te komen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mijn ontharing krijgen om te werken”

Leave a Reply

Gravatar